Warning: Parameter 2 to modChrome_artvmenu() expected to be a reference, value given in /home/phkacidgre/domains/atsmaschoon.nl/public_html/templates/atsmatemp8/html/modules.php on line 39

Warning: Parameter 3 to modChrome_artvmenu() expected to be a reference, value given in /home/phkacidgre/domains/atsmaschoon.nl/public_html/templates/atsmatemp8/html/modules.php on line 39

Met een ladder en emmer langs de deuren om klanten blij te maken met schone ramen. Zo is mijn vader Roel Atsma in 1974 begonnen met Schoonmaakbedrijf Atsma. Door hard werken, goed te luisteren naar de wensen en een eerlijke prijs te rekenen, is de basis voor Atsma Schoonmaak gelegd. In 1987 kon Roel Atsma het werk niet meer alleen uitvoeren en ben ik als allround schoonmaker in dienst getreden. Samen hebben we met passie en inzet verder gebouwd aan het bedrijf. We mochten bij steeds meer bedrijven de schoonmaak verzorgen en zo nam langzaam ook ons personeelsbestand toe.

In 1996 is een eigen bedrijfspand gebouwd om personeel, klanten en leveranciers te ontvangen en al het materiaal te bergen. Tevens is toen de huidige huisstijl geïntroduceerd. Helaas heeft Roel Atsma in 2000 wegens gezondheids-problemen afscheid van het bedrijf moeten nemen.
In de meer dan 500 maand van het bestaan van Atsma schoonmaak, zijn er al vele ramen gewassen, wc’s schoongemaakt en heel veel meters geklommen op de ladder. In de regio Joure heeft iedereen wel eens over een vloer gelopen, door een raam gekeken of op een wc gezeten die door Atsma Schoonmaak schoon is gemaakt. Vandaag de dag werken wij voor particulieren, het mkb, de overheid, kerken, gezondheidzorg, winkels, woningbouwcoöperaties en verenigingen van eigenaren en industrie. Met een team van rond de 30 medewerkers staan we voor u klaar.

pasfotobernard

 

 

 

 

 

 

Bernard Atsma
Directeur Atsma schoonmaak


 

logonieuw